Све категорије

Ви сте овде: Почетна>O nama>Профил компаније

о нама

Схангкиу Флат Ворлд Мацхинери Цо.Лтд специјализована за израду и дистрибуцију вентила за ваздушне кочнице, имамо на овој линији већ 15 година.

Производи којима се сада бавимо су ауто резервни делови за европске камионе као што су Ман, Волво, Сцаниа,ивецо,даф,мерцедес бенз и тако даље. Обим производа укључује ваздушне кочионе вентиле, комплете квачила као што су поклопци квачила, плоче квачила и диск квачила, сензори, делови каросерије камиона, радијатори, мотори, алати за одржавање као што су чист под, дизалице за пренос.

такође правимо и дистрибуирамо отпадне гуме и пластичну пиролизну машину која може да претвори отпадни материјал као што су старе гуме, боце, гуме и тако даље у корисно уље за гуме, чађу, челичну жицу. уз професионалну продају и најбољу услугу након продаје.

Успоставили смо пословни однос са купцима из много различитих земаља. Неки од њих послују са мојом компанијом више од 10 година. стављамо све наше срце у контролу квалитета. Производи који се продају из моје компаније добиће једногодишњу гаранцију квалитета, сваки проблем узрокован квалитетом у року од једне године, купци могу тражити да се уплата врати или да изаберу да пошаљу нову замену.

Добродошли пријатељи из земље и иностранства да нас контактирају за пословну сарадњу!

остави поруку
Онлине Цхат

Здраво, оставите овде своје име и е-маил пре ћаскања на мрежи како не бисмо пропустили вашу поруку и без проблема вас контактирали.